top of page

Tentang kita

kenapa pilih kami

Memilih pembantu boleh menjadi satu proses yang sukar, tetapi Pekerjaan Rumah Terbaik ada di sini untuk menjadikannya bebas kerumitan dan mudah untuk anda. Berikut ialah 3 sebab untuk memilih Pekerjaan Rumah Terbaik untuk keperluan bantuan domestik anda:

#1. Kami berpengalaman dan berdedikasi untuk memberikan anda yang terbaik

Pekerjaan Rumah Terbaik diasaskan pada tahun 1996 dan kekal sebagai salah satu agensi pekerjaan paling aktif di Singapura. Kami mempunyai pengalaman, rangkaian dan sumber luar negara yang luas serta komitmen untuk mencari padanan terbaik untuk anda.

Kakitangan kami telah bekerja dengan kami selama bertahun-tahun, dan mahir dalam sebarang pertanyaan berkaitan pekerjaan, walau bagaimanapun rumitnya! Sama ada ia memutuskan jenis bantuan domestik yang anda perlukan, memilih pembantu yang paling sesuai dengan keperluan anda atau membantu anda dengan keperluan undang-undang untuk menggaji pembantu rumah asing, kami memberi tumpuan untuk menyediakan anda pengalaman pelanggan yang terbaik dan menyokong anda melalui keseluruhan proses.

Dengan kami, anda mendapat ketenangan fikiran daripada mengetahui bahawa anda mempunyai rakan kongsi untuk membantu anda mencipta rumah terbaik anda. Jika anda ingin mengupah bantuan domestik, hubungi kami sekarang! Kami menawarkan perundingan tanpa obligasi.

Hanya hubungi kami di +65 6462 7055 (cawangan Bukit Timah) atau +65 6554 2822 (cawangan Thomson) atau whatsapp kami di +65 9010 3232. 

best home employment agency
#2. Pembantu Kami yang Terlatih Dilengkapi Dengan Kompetensi yang Anda Perlukan

Pembantu kami di Best Home Employment menjalani program latihan yang komprehensif dan ketat di kedua-dua negara asal pembantu dan sebaik tiba di Singapura

Pembantu rumah kami mula-mula menerima latihan di negara asal mereka dalam fasa pengambilan. Di sana, mereka dilatih dalam kecekapan teras seperti kemahiran pengemasan, penjagaan dan memasak di pusat latihan kami sendiri. Pekerjaan Rumah Terbaik telah menubuhkan pusat latihan kami sendiri di Myanmar dan Filipina untuk memastikan standard latihan yang cemerlang dan konsisten.

Di Singapura, mereka belajar untuk menjadi pembantu yang berkesan untuk anda, terima kasih kepada kursus kami yang direka khas mengenai tempat kerja dan kemahiran komunikasi yang penting. Best Home menyediakan latihan tambahan selain kursus pembelajaran kemahiran mandatori, dan akan menyesuaikan latihan mengikut keperluan keluarga anda. Dengan latihan yang menyeluruh, kami memastikan bahawa pembantu anda mempunyai kelengkapan terbaik untuk membantu anda mencipta rumah terbaik anda. Semakjenis latihan kami tawarkan!

best home employment agency
#3. Dapatkan Jenis Bantuan Domestik Yang Sesuai dengan Anda 

Apabila bercakap tentang bantuan domestik, kami faham bahawa satu saiz tidak sesuai untuk semua. Di Best Home Employment, kami menawarkan pelbagai perkhidmatan bantuan domestik supaya anda boleh memilih yang paling sesuai untuk anda. Selain bantuan domestik secara langsung, kami juga menyediakan perkhidmatan sambilan bayar semasa anda pergi.

Kami mempunyai jabatan pengambilan bebas yang akan meneliti semua permohonan dan menjalankan temu duga 1 lawan 1 di kampung halaman pembantu. Kami sangat tepat dalam maklumat bio-data kami dan tidak akan terlepas sebarang butiran, walaupun sama ada pembantu memakai cermin mata, mempunyai tatu, mampu mengendalikan haiwan peliharaan atau mempunyai keadaan pemakanan.

Bergantung pada keperluan khusus anda, kami boleh membantu memadankan anda dengan jenis pembantu yang paling sesuai. Adakah anda seorang ibu baru, profesional yang sibuk atau mencari bantuan tambahan untuk datuk dan nenek? Beritahu kami dan kami akan mencari padanan berkualiti tinggi hanya untuk anda.

Jika anda mempunyai sebarang keperluan khas untuk bantuan domestik, hubungi kami untuk mendapatkan penyelesaian tersuai! 

Blob Best Homes.png
Imej WhatsApp 2023-01-05 pada 3.46.07 PM.jpeg

A pelbagai kumpulan pembantu

Kumpulan besar pemohon sedia kami termasuk orang pertama dan pembantu yang mempunyai pengalaman bekerja di Singapura dan negara lain (cth. 'bekas Singapura', 'bekas Taiwan', 'bekas Hong Kong'). 

Kami juga boleh mendapatkan bantuan jururawat terlatih perubatan dari Filipina untuk tugas penjagaan yang kompleks.

Pasukan yang berdedikasi dengan pengalaman bertahun-tahun

Kebanyakan ahli pasukan kami mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dan dilengkapi dengan pemahaman yang kukuh tentang kedua-dua pelanggan kami dan MDW. Yakinlah bahawa kami akan dapat memadankan anda dengan pembantu yang sesuai dan membimbing anda sepanjang sebarang pertanyaan yang mungkin anda ada sepanjang perjalanan.

Kami juga mempunyai pasukan jurulatih di Singapura dan negara asal yang pakar dalam mengendalikan program dan kursus untuk melengkapkan pembantu kami dengan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di Singapura. Kami bekerja rapat untuk menyesuaikan latihan mengikut keupayaan dan fungsi kerja pembantu, dan untuk memantau kemajuan mereka.

Blob Best Homes.png
agensi pekerjaan rumah terbaik
Blob Best Homes.png
agensi pekerjaan rumah terbaik

Pembantu Sambilan (Skim Khidmat Isi Rumah)

Best Home ialah penyedia perkhidmatan bantuan domestik separuh masa yang diluluskan oleh MOM, biasanya dikenali sebagaiSkim Perkhidmatan Isi Rumah (HSS), yang menjadi permintaan hari ini. 

Memahami bahawa keperluan keluarga moden sentiasa berubah, kami turut menawarkan  perkhidmatan pembersihan dan memasak sambilan yang berasaskan masa. Perkhidmatan bayar semasa anda pergi ini sesuai untuk keluarga yang memerlukan bantuan domestik khusus tanpa komitmen pembantu rumah sepenuh masa yang tinggal.

Blob Best Homes.png
agensi pekerjaan rumah terbaik

Skim Penempatan Awal untuk proses pengambilan yang lebih mudah

Best Home adalah salah satu daripada beberapa agensi yang diluluskan untuk menjadi pembekal di bawah Kementerian Tenaga Manusia.Skim Penempatan Awal (APS), yang bermaksud kita boleh membawa Pekerja Rumah Migran ke Singapura sebelum dipadankan dengan majikan.

 

Ini bermakna pelanggan kami akan berpeluang menemu bual MDW ini secara bersemuka dan bukannya melalui cara maya, memastikan kesesuaian yang lebih baik antara kedua-dua pihak. Memandangkan kami kerap membawa masuk pembantu APS, majikan dengan MDW yang mencari pertukaran pekerjaan (iaitu 'pembantu pemindahan') juga mendapat manfaat daripada selang masa yang lebih pendek atau tiada penggantian.

Blob Best Homes.png
agensi pekerjaan rumah terbaik

Sokongan untuk orang tersayang anda yang berumur

Kami memahami bahawa anda mungkin memerlukan bantuan penjaga yang terlatih dari segi perubatan untuk orang tersayang yang lebih tua.

 

Aconcierge khusus jabatan yang diketuai oleh Pengarah kami akan mengenal pasti dan memadankan anda secara peribadi dengan pembantu yang mempunyai latar belakang penjagaan dan latihan.

Sentiasa di sini untuk anda

Kami sentiasa boleh dihubungi! 

Perkhidmatan kami tidak terhad kepada pengambilan dan pengambilan pekerja sahaja, kami berusaha untuk memastikan anda dan MDW kami mendapat sokongan yang baik.

 

Di samping semua prosedur kertas kerja yang diperlukan, kami juga boleh membantu dengan pembaharuan permit kerja, kad SIM dan pembukaan akaun bank, menyediakan pelbagai jenis latihan, pengangkutan, penginapan, aktiviti dan perkhidmatan kaunseling untuk MDW kami. Jangan ragu untuk menghubungi bila-bila masa anda memerlukan perundingan atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan!

Blob Best Homes.png
agensi pekerjaan rumah terbaik
Misi

 

Dalam menyediakan bantuan domestik, kami komited untuk membina kepercayaan dan menjalin hubungan baik yang berpanjangan dengan pelanggan kami.

Penglihatan

 

Untuk menjadi agensi bantuan domestik terkemuka di Singapura dengan menyediakan penyelesaian holistik dan menetapkan piawaian tinggi untuk industri.

Nilai

 

Visi kami adalah untuk menjadi pilihan #1 anda untuk agensi bantuan domestik butik di Singapura. Untuk membantu kami sampai ke sana, kami diketuai oleh B.E.S.T kami.

Nilai teras:

Best : Kami berdedikasi untuk melayani pelanggan kami dengan baik dan menyediakan pembantu rumah berkualiti terbaik.

Ethical : Kami jujur, adil dan telus dalam apa yang kami lakukan, dan melayan pembantu kami dengan hormat.

Stidak ikhlas : Kami melayani pelanggan kami dengan keikhlasan dan niat baik.

Trustworthy : Kami menghargai kepercayaan dan menyasarkan untuk membina perkongsian jangka panjang dengan pelanggan kami.

Discover the perfect match for your household needs with Best Home Employment's expertly trained helpers. Contact us now to transform your home life with our personalised, top-notch domestic helper services!

bottom of page