top of page
best home employment agency

Kisah Kejayaan

Di Best Home Employment, pelanggan kami seperti keluarga.

Kami berjanji bahawa kami akan melakukan yang terbaik untuk memadankan anda dengan pembantu rumah berkualiti tinggi yang paling sesuai dengan keperluan gaya hidup anda. Kami komited untuk bekerjasama dengan anda secara jujur, adil dan telus supaya kami dapat memupuk perkongsian jangka panjang dengan anda.

Dengar daripada pelanggan kami yang berpuas hati tentang sebab mereka mengesyorkan pengambilan pembantu rumah daripada Pekerjaan Rumah Terbaik!

7309689_edited.png

Char Li G.

Rumah terbaik yang dihormati, 

Saya ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan atas bantuan anda selama ini kerana memastikan kami mempunyai pembantu rumah yang baik dan cekap untuk menjaga ibu bapa kami yang sudah tua.

7309689_edited.png

Lynn C.

Saya baru-baru ini mengupah pembantu Indonesia dari Best Home Employment. Saya juga sangat mengesyorkan kepada rakan-rakan saya.

7309675_edited.png

Annemarie C.

Saya mengenali Best Home melalui ramai ibu bapa pelajar saya. Semasa saya mengajar muzik di rumah pelajar saya, peliknya kebanyakan pembantu mereka adalah dari Rumah Terbaik. Ia sememangnya Agensi Terbaik untuk mendapatkan pembantu rumah.

7309675_edited.png

JoLene G.

Terima kasih Pekerjaan Rumah Terbaik. 4 tahun yang lalu saya berjaya mendapatkan Pembantu semasa saya. Mereka berpengalaman dan profesional. 

7309689_edited.png

Lian Hiap G.

Kami melantik pembantu kami untuk menjaga bapa mertua saya (Koh Ban Hock) daripada Agensi Pekerjaan Rumah Terbaik Pte Ltd beberapa tahun lalu, dibantu oleh Puan Jassey Khoo Suk Houng. Terima kasih Puan Jassey!

7309675_edited.png

Rachel W.

Saya amat berterima kasih kepada Jassey Khoo dari cawangan bukit timah. Selama ini, setiap kali saya memerlukan pembantu, dia akan menyenarai pendek beberapa untuk saya pilih. Saya mesti bersetuju bahawa dia mempunyai kemahiran PR yang baik dengan sama ada pembantu / majikan.

7309675_edited.png

Karine T.

Terima kasih Best Home kerana memberi saya pembantu yang membantu dan prihatin - Mustika. Saya meminangnya dari Cawangan Bukit Timah anda dan kakitangan anda di sana juga mesra dan responsif. Terima kasih sekali lagi untuk Pembantu yang HEBAT.

7309689_edited.png

Kevin L.

Kakitangan di Thomson Plaza membantu dan cekap dalam membuat susulan. Terima kasih kerana membantu kami mencari pembantu rumah pindahan dan sentiasa membuat susulan dengan kami mengenai kerja-kerja kertas. Rumah Terbaik, telah memberikan pembantu yang sangat baik.

7309675_edited.png

Joanna L.

Terima kasih En Tay kerana telah mengaturkan kelas pengendalian makanan kebersihan n masakan sihat untuk pembantu rumah saya. Dia menikmati kelas hari ini dan banyak belajar. Saya sangat mengesyorkan agensi anda kepada rakan saya!

7309689_edited.png

Jieming S.

Saya melakukan pemindahan pembantu rumah dengan Best Home dan sangat terkejut dengan perkhidmatan dan kualiti kakitangan mereka. Mereka mengendalikan segala-galanya dengan sangat profesional untuk saya. Saya sangat mengesyorkan Rumah Terbaik!

7309689_edited.png

Keeboon T.

Diupah dari Rumah Terbaik dari 10 tahun lebih & masih setia dengan agensi ini. Mereka jujur & boleh dipercayai untuk tahun-tahun ini; tidak pernah menjual ceramah & tiada kos tersembunyi. Dia selalu memberi saya pendapat jujurnya. Terima kasih rumah terbaik.

7309689_edited.png

Jun C.

Myrell telah banyak membantu apabila saya mendekatinya untuk mencari pembantu rumah untuk kami semasa tempoh covid April ini. Kami berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Semuanya berjalan lancar dan lebih cepat daripada yang kami jangkakan.

7309689_edited.png

Zemin Y.

Saya sangat mengesyorkan agensi pekerjaan rumah terbaik yang memberikan saya perkhidmatan yang terbaik. Mereka juga memberikan peralatan mandian, baju-T dan panduan bahasa kepada pembantu rumah untuk membantu mereka mengasimilasikan persekitaran baharu mereka. Cik Mok telah berjaya membantu saya mengatasi beberapa keraguan saya sebagai majikan kali pertama.
Sangat gembira dapat meminang mereka.

7309689_edited.png

Fanny Z. 

Sangat menghargai perkhidmatan profesional dan pantas untuk pembantu saya yang diminta untuk datang ke SG. Terutamanya Cik Joann Mok yang begitu prihatin dan membantu pada setiap masa, dia sangat membantu dalam usaha yang lebih dalam membantu kami. Seluruh keluarga saya gembira dengan pengalaman itu. Juga gembira mengetahui bahawa agensi melayan pembantu rumah dengan baik dalam proses tersebut. Sangat mengesyorkan!

7309689_edited.png

Razell M.

Rumah Terbaik meluangkan masa untuk memahami keperluan khusus saya dan memadankan saya dengan pembantu rumah yang sempurna yang melebihi jangkaan. Pembantu rumah yang mereka sediakan adalah berkemahiran tinggi, boleh dipercayai, dan berdedikasi untuk kerjanya. Dia telah menjadi aset sebenar kepada rumah kami, menjaga semua kerja pembersihan dan rumah kami dengan penuh teliti dan perhatian terhadap perincian. 

7309689_edited.png

Lian Yong

Menghargai Cik Jassey daripada
Agensi Pekerjaan Rumah Terbaik untuk menyediakan pembantu yang membantu dan berkebolehan untuk menjaga isteri demensia saya dalam masa 3 hari untuk mendapatkan kelulusan IBU. Didapati pembantu saya berkebolehan, terlatih, rajin, suka menolong selepas 3 bulan tinggal bersama kami.

7309689_edited.png

Jazz F.

Sejak 1998, Best Home Employment telah menjadi agensi pilihan saya untuk pembantu rumah. Saya mempunyai kepercayaan penuh terhadap Encik Tay dan pasukan kakitangannya, khususnya, Joann Mok yang sangat sabar dan membantu dengan permintaan saya.

7309689_edited.png

Anne K.

Joanne ialah seorang wanita profesional yang mengambil kira semua keperluan keluarga kami. Dia kemudian memilih pembantu yang betul yang sesuai dengan keperluan keluarga kami. Pembantu yang bertanggungjawab.  Joanne telah diperkenalkan kepada ramai rakan saya dan mereka semua memberinya penarafan 5 bintang.

7309689_edited.png

Karrie K.

Saya adalah majikan kali pertama dan tidak mengetahui atau memahami keseluruhan proses. Pada mulanya saya pergi berbincang dengan ejen untuk memahami prosesnya. Jassey Khoo dari Rumah Terbaik adalah satu-satunya yang sabar menasihati saya dan membantu saya memahami dan menavigasi keseluruhan proses. Jassey turut menasihati pelbagai perkara yang berkaitan dengan pekerjaan, yang telah banyak membantu. Saya dapat mencari bantuan yang saya perlukan, semuanya terima kasih kepada Jassey.

7309689_edited.png

Tiew Lee W.

Sejak 2019 sehingga hari ini, saya bersyukur dan bersyukur kerana saya bertemu Jane! Dia baik, suka menolong dan profesional dalam memberikan perkhidmatan kepada keluarga saya dan diri saya sendiri! Saya gembira dan berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan oleh Agensi Pekerjaan Rumah Terbaik. Mereka memadankan saya dengan pembantu rumah yang memenuhi keperluan keluarga saya. Mereka juga menawarkan perkhidmatan selepas kami mempunyai pertanyaan atau maklum balas mengenai perkara berkaitan pembantu atau ibu. Mereka akan mengendalikan dan menyelesaikan perkara itu secara profesional dan memberikan nasihat yang baik. Terima kasih Rumah Terbaik!

7309689_edited.png

Iris Y.

Saya sangat kagum dengan perkhidmatan terbaik Best Home sejak lima tahun yang lalu! Sebagai majikan kali pertama, bimbingan dan nasihat mereka sangat berharga. Menggajikan pembantu mereka yang disyorkan, Cik Rachel, adalah satu rahmat. Kami bertuah kerana dia bersama keluarga kami sejak Tahun 2018. Dedikasi dan profesionalisme pengurus cawangan, Cik Jane Lock, amat mengagumkan. Saya amat mengesyorkan agar anda menggunakan perkhidmatan Best Home kepada sesiapa yang memerlukan bantuan yang boleh dipercayai. Kepakaran mereka, digabungkan dengan kepimpinan Jane, telah menjadikan pengalaman saya benar-benar cemerlang!

7309689_edited.png

Spy

Telah menghubungi banyak agensi dan melalui proses yang memenatkan menapis bio data. Banyak kali saya terpaksa mengingatkan mereka tentang kriteria saya kerana mereka hanya membuang apa sahaja data yang ada walaupun ia bukan yang saya mahu dan berharap saya akan memilihnya. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Myrell, yang membantu mencari calon berpotensi dengan data yang sangat terperinci. Dia sabar, cepat, profesional, sopan dan membantu menjadikan keseluruhan proses menjadi mudah. Sangat mengesyorkan agensi ini. Terima kasih.

7309689_edited.png

Ke Ming C.

Apabila saya melawati laman web Best Home Employment, saya terpesona dengan susun atur yang mesra pengguna dan pelbagai maklumat yang disampaikan. Saya tertarik dengan pilihan profil pembantu yang luas, setiap satu disertakan dengan video yang berguna. Kaedah pemilihan 'E-mode' novel mereka memudahkan proses dengan sangat besar. Selepas mengemukakan pertanyaan saya, saya dengan pantas dihubungi oleh pasukan pengambilan segera yang sedia menangani semua kebimbangan saya, malah yang berkaitan dengan pembantu saya sekarang. Jasa mereka memang patut dipuji.

7309689_edited.png

Lisa H.

Saya telah mendapat 4 pembantu rumah dari Best Home selama ini. Jane, dari Thomson Plaza, telah banyak membantu dan menasihati saya dengan baik. Saya teringat suatu ketika, salah seorang pembantu rumah saya menghidap denggi, Jane juga membantu saya menghubungi ejen insurans untuk tuntutan. Terima kasih atas perkhidmatan anda yang lancar selama ini!

7309689_edited.png

Jazz F.

Ini adalah pembantu rumah saya yang ke 3 selepas jurang 5 tahun. Pembantu rumah terakhir saya telah bekerja untuk membantu ayah saya yang terlantar di katil. Kali ini, mengambil keputusan untuk mengambil seorang untuk membantu ibu saya yang semakin tua. Jadi saya memulakan pencarian saya tanpa tujuan melalui agensi yang berbeza kerana saya bimbang membuat pilihan yang salah kerana ini bertujuan untuk membantu ibu saya yang lebih tua. Melalui cadangan daripada rakan saya, saya mengenali Agensi Pekerjaan Rumah Terbaik. Irene Lim yang merupakan perunding yang melayani saya pada panggilan pertama saya meninggalkan kesan yang sangat baik. Dia menunjukkan pesakit dan bunyi yang ikhlas walaupun pada sembang pertama walaupun saya menelefon tanpa tujuan kerana saya masih menyemak imbas agensi lain secara serentak untuk mendapatkan pilihan. Namun, dia berusaha untuk memahami kebimbangan saya, kebimbangan saya, keperluan dan harapan saya terhadap pembantu rumah baru itu. Melalui dialog yang ikhlas ini, saya berasa yakin. Dan benar, tidak lama kemudian, saya menerima teks dan saya diberikan beberapa pilihan. Irene telah bersabar sepanjang proses itu. Akhirnya, kami memilih pembantu rumah (saya sekarang) dan dia baik, terutamanya ibu saya sangat menyukainya. Walaupun orang kata menggaji pembantu rumah mesti ada nasib dan nasib, namun saya rasa layanan baik yang Irene berikan sememangnya telah menjimatkan banyak masa dan tidak membazir. Tks Irene Lim !

bottom of page
location-id="1yKgeqSkKxjwzjbnCEmp" sub-heading="Getting you started. Enter your question below." agency-name="Leads House" agency-website="leadshouse.io" locale="en-us" live-chat-intro-msg="Give us a moment, our AI Assistant will enter the chat shortly" chat-type="liveChat" live-chat-user-inactive-msg=" Looks like it’s taking too long. Please leave your contact details. We will get back to you shortly" live-chat-feedback-note="Thank you, for taking your time." >