top of page
20180322_BEST HOME20322.jpg

Cari Pembantu Rumah Sempurna: Pembantu Rumah Myanmar Mahir

Pembantu rumah Myanmar semakin popular di Singapura, dan bilangan mereka telah meningkat lebih 50% dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Salah satu sebab utama lonjakan populariti ini adalah kos yang agak rendah untuk mengupah pembantu rumah Myanmar berbanding warganegara lain. Keterjangkauan adalah faktor utama bagi kebanyakan majikan di Singapura.

 

Pekerjaan Rumah Terbaik telah melabur dalam pusat latihan di Yangon untuk membantu mengurangkan halangan bahasa untuk pembantu rumah Myanmar kami. Pusat kami menawarkan latihan kemahiran kerja berdasarkan kurikulum yang disediakan oleh Pekerjaan Rumah Terbaik. 

 

Di samping itu, kami mempunyai jurulatih di Myanmar yang pakar dalam menyediakan latihan bahasa Cina untuk pembantu kami untuk memenuhi keperluan pelanggan kami yang berbahasa Mandarin, menyerlahkan usaha syarikat untuk memastikan pembantu mereka dilengkapi dengan kemahiran bahasa yang secukupnya untuk melayani pelanggan mereka lebih baik. 

 

Ini memastikan pembantu rumah kami lebih bersedia untuk memahami dan menjalankan tugas mereka dengan berkesan, mewujudkan persekitaran kerja yang lebih harmoni dan produktif.

Apakah yang Menjadikan Pembantu Rumah Myanmar Pilihan Popular di Singapura? 
 • Kos efektif

Pembantu rumah Myanmar umumnya lebih murah untuk diupah berbanding pembantu rumah dari negara lain. Keterjangkauan pembantu rumah Myanmar, berbanding mereka dari negara lain, menjadikan mereka pilihan kos efektif untuk kebanyakan isi rumah Singapura. Kelebihan ekonomi ini tidak menjejaskan kualiti, sebaliknya, ia menyediakan penyelesaian praktikal untuk keperluan bantuan domestik. Ia adalah pilihan mesra bajet yang menjamin perkhidmatan profesional dan berdedikasi, sepadan dengan misi Pekerjaan Rumah Terbaikmemberikan nilai kepada pelanggan.

 • Bahasa

 Pembantu rumah Myanmar biasanya bercakap dan memahami bahasa Inggeris,memudahkan komunikasi bagi merekar majikan. Kecekapan dalam bahasa Inggeris ini membantu memudahkan komunikasi yang berkesan antara pembantu rumah dan majikan mereka, rmengurangkan miskomunikasi dan menggalakkan penyiapan tugas dengan tepat. Pertukaran positif ini menyumbang kepadaMatlamat Rumah Terbaik untuk memupuk persekitaran rumah yang selesa dan bebas tekanan untuk keluarga.

 • Rajin

Mereka dikenali sebagai being rajin dan rajin, sanggup memikul tugas dan bekerja berjam-jam. Terkenal dengan ketekunan mereka, pembantu rumah Myanmar mempamerkan kerja keras yang terpuji dalam melaksanakan ttugas waris. Mereka lebih bersedia untuk bekerja berjam-jam untuk menyelesaikan tugas mereka, menunjukkan dedikasi yang sering melebihi jangkaan. Komitmen yang tidak berbelah bahagi ini mencerminkan piawaian yang sama yang dipegang oleh Best Pekerjaan Rumah, di mana kualiti perkhidmatan unggul adalah keutamaan utama.

 • Kesetiaan

Pembantu rumah Myanmar umumnya setia dan berdedikasi kepada majikan mereka, memastikan hubungan jangka panjang dengan keluarga. Mereka cenderung untuk membentuk ikatan kepercayaan dan rasa hormat, yang menyumbangujian kepada persekitaran kerja yang lebih sihat. Dedikasi mereka sering diterjemahkan kepada perkhidmatan yang luar biasa, mencerminkan ikrar Pekerjaan Rumah Terbaik untuk membina hubungan yang berkekalan dengan pelanggannya.

 • Persamaan budaya

Budaya Myanmar serupa dengan negara Asia Tenggara yang lain, memudahkan majikan dari negara tersebut untuk berhubung dengan pembantu rumah mereka. Kedekatan budaya ini menjadikannya lebih mudah bagi majikan di rantau ini untuk berhubung dengan pembantu rumah mereka, memupuk rasa persefahaman dan penghargaan bersama. Keserasian ini menyumbang kepada komitmen Pekerjaan Rumah Terbaik untuk membina hubungan yang berkekalan antara pelanggan dan pembantu rumah mereka.

Program Latihan Berstruktur

Kami bekerjasama rapat dengan jurulatih di Myanmar untuk mereka bentuk kurikulum yang komprehensif dan menyediakan latihan untuk pembantu kami walaupun sebelum mereka dipadankan dengan majikan. Kurikulum kami meliputi bahasa, memasak, pembersihan, penjagaan kanak-kanak, penjagaan haiwan peliharaan, latihan penjagaan bayi dan bayi, dan disesuaikan untuk pembantu individu apabila dipadankan dengan majikan.

 

Setibanya di Singapura, pembantu rumah Myanmar kami menjalani pemeriksaan berstrukturprogram Latihanuntuk membantu mereka mempelajari kemahiran yang mereka perlukan untuk pekerjaan baharu mereka dan menyediakan mental mereka untuk peranan mereka. Pengarah kami secara peribadi menjalankan program orientasi dan orientasi untuk memberi taklimat kepada pembantu rumah kami tentang etika kerja yang betul, kualiti kerja, program hari rehat yang sihat, dan isu lain yang berkaitan, berdasarkan pengalamannya selama tiga puluh tahun. Kami berbangga dalam menyediakan latihan dan sokongan yang komprehensif untuk pembantu dan majikan kami, termasuk program latihan video dalam talian percuma sepanjang tahun yang merangkumi lebih 140 topik dan boleh diakses oleh pembantu sebelum ketibaan mereka di Singapura.

 

Untuk memastikan pembantu Myanmar kami memenuhi piawaian kami, mereka menjalani penilaian menyeluruh tentang kemahiran asas isi rumah seperti menyeterika, mengukus pakaian, memvakum dan pembersihan am semasa mereka tinggal di asrama kami sebelum ditempatkan. Sepanjang latihan mereka, terdapat beberapa penilaian di Myanmar dan di Singapura yang perlu mereka lalui sebelum ditempatkan.

 

Kami selanjutnya menyesuaikan dan melatih pembantu yang memerlukan peningkatan kemahiran untuk bidang tertentu. Jika majikan memerlukan latihan lanjut untuk pembantu mereka kerana keperluan yang kompleks, seperti penjagaan lanjutan untuk warga emas kurang upaya, kami berbesar hati untuk menyusun kurikulum yang disesuaikan dengan kerjasama penyedia kursus rakan kongsi pihak ketiga.

Perkhidmatan Ditawarkan
warga tua.png

Penjagaan Warga Emas

Beberapa pembantu rumah Myanmar mahir dan berpengalaman dalam membantu warga emas serta mereka yang mengalami masalah kesihatan atau masalah mobiliti. Mereka boleh membantu dengan tugasan harian seperti berpakaian, mandi dan ubat-ubatan dan persahabatan serta sokongan emosi. Memandangkan pembantu rumah Myanmar adalah seorang yang penyabar dan berbudi pekerti yang baik, mereka menjadi pilihan popular di kalangan majikan untuk menjaga ahli keluarga mereka yang sudah tua.

Biarkan Pekerjaan Rumah Terbaik Membantu Anda Mencari Pembantu Rumah Myanmar

Saringan Teliti

Di Best Home Employment, kami mengambil serius proses pengambilan dan saringan pembantu rumah kami. Pasukan pengambilan kami di Myanmar menjalankan pemerhatian fizikal yang menyeluruh terhadap calon, termasuk ketinggian dan berat, pilihan, atau jika mereka mempunyai tatu. Kami mempunyai garis panduan yang ketat tentang jenis tatu yang kami terima dan tidak terima, yang kami sampaikan kepada calon kami semasa proses temu duga.

 

Pasukan kami juga menyemak pengalaman kerja mereka sebelum ini dan memadankannya dengan skop kerja di Singapura, memastikan mereka mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi tuntutan pekerjaan. Selain itu, kami mengesahkan bahawa keluarga calon telah bersetuju untuk mereka bekerja di Singapura, dan kami menjalankan pemeriksaan perubatan yang komprehensif untuk mengenal pasti sebarang keadaan sedia ada. Pembantu rumah Myanmar kami menjalani latihan yang ketat dalam pelbagai tugas rumah tangga, termasuk memasak, membersihkan dan menjaga anak, dan mesti lulus program latihan dalaman kami sebelum ditempatkan.

 

Kami mempunyaipangkalan data dalam talian yang terdiri daripada semua data pembantu kami untuk tontonan dan pemilihan mudah anda. Kami memberikan cadangan dan ulasan kami pada setiap pembantu untuk membantu proses pemilihan anda. Kami juga berbesar hati untuk memilih pembantu untuk anda, hanya hubungi kami!

Bagaimana Untuk Mengupah Pembantu Rumah Myanmar Di Singapura?

Berikut adalah langkah-langkah untuk mengupah pembantu rumah Myanmar di Singapura:

 

 1. Semak syarat kelayakan:Untuk mengupah pembantu rumah Myanmar di Singapura, anda mestilah warganegara Singapura atau pemastautin tetap dan memenuhi kriteria kelayakan yang ditetapkan oleh Kementerian Tenaga Manusia.

 2. Cari agensi pekerjaan berlesen:Cari agensi pekerjaan berlesen terkemuka yang pakar dalam pembantu rumah Myanmar. Pastikan anda mengesahkan kelayakan mereka dan menyemak rekod prestasi mereka sebelum menggunakan perkhidmatan mereka.

 3. Hantar permohonan permit kerja: Sebaik sahaja anda telah menemui pembantu rumah yang sesuai dan meminang agensi pekerjaan, anda perlu mengemukakan permohonan permit kerja kepada Kementerian Tenaga Kerja. Agensi pekerjaan biasanya akan membantu anda dengan proses ini.

 4. Pemeriksaan kesihatan: Pembantu rumah Myanmar anda perlu menjalani pemeriksaan perubatan di klinik atau hospital berdaftar Singapura dalam masa 14 harisetibanya di Singapura.

 5. Beli insurans:Anda dikehendaki membeli insurans perubatan untuk pembantu rumah anda, yang menyediakan perlindungan untuk kemasukan ke hospitaldan pembedahan, seperti yang diamanatkan oleh Kementerian Tenaga Manusia.

 6. Program orientasi:Semua majikan kali pertama pekerja domestik asing, termasuk pembantu rumah Myanmar, dikehendaki menghadiri program orientasi untuk memahami peranan dan tanggungjawab mereka.

 7. Program settle-in:Pembantu rumah Myanmar anda juga perlu menghadiri Program Settle-In (SIP) untuk membantunya menyesuaikan diri dengan bekerja dan tinggal di Singapura.

 8. menandatangani kontrak:Sebelum pembantu rumah Myanmar anda mula bekerja, anda perlu menandatangani kontrak pekerjaan yang menggariskan gaji, tanggungjawab kerja, waktu bekerja, hari rehat dan terma dan syarat penting lain.

 9. Sokongan berterusan:Sebagai majikan, anda bertanggungjawab untuk memberikan sokongan dan pengawasan berterusan kepada pembantu rumah Myanmar anda, memastikan dia baik-bersikap dan perlakuan yang adil.

 

PadaPekerjaan Rumah Terbaik, kami boleh membantu anda dengan proses yang panjang untuk mengambil pembantu rumah Myanmar di Singapura. Pasukan kami boleh membantu anda menentukan jenis penjagaan rumah yang anda perlukan, memberikan anda senarai pendek calon yang berpotensi dan membantu dengan prosedur yang diperlukan. Dengan bantuan kami, anda boleh menjimatkan masa dan usaha dalam mencari pembantu rumah yang sesuai untuk rumah anda. Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan kami dan cara kami boleh membantu anda mencari pembantu rumah Myanmar yang dipercayai dan boleh dipercayai.

Kemudahan Integrasi Mereka

Pekerjaan Rumah Terbaik didedikasikan untuk memastikan pembantu rumah Myanmar menerima latihan dan sokongan yang diperlukan untuk berjaya dalam kerja mereka dan berintegrasi dengan baik dengan majikan mereka di Singapura.

 

Agensi kami juga memberi penekanan yang kuat untuk mempromosikan program hari rehat yang sihat melalui perkongsian dengan NGO dan organisasi amal, membolehkan pembantu rumah kami terlibat dalam aktiviti membina kemahiran dan menikmati rehat yang berkualiti pada hari cuti mereka. Kami komited untuk menyediakan pembantu dan majikan kami dengan latihan dan sokongan berterusan untuk memupuk hubungan kerja yang positif dan produktif.

Proses Tanpa Kerumitan

Agensi kami mempunyai pengalaman yang luas dalam memudahkan pengambilan Pekerja Rumah Migran di Singapura. Kami menawarkan proses tanpa kerumitan yang menghapuskan ketidakpastian dan kos yang tidak dijangka, memberikan anda ketenangan fikiran sepanjang perjalanan pengambilan pekerja anda. Rangkaian perkhidmatan kami yang komprehensif memastikan pengalaman anda lancar dan lancar, dari awal hingga akhir.

Cek Kewangan

Semua pekerja domestik asing di Singapura, termasuk pembantu rumah Myanmar, mesti menjalani pemeriksaan kewangan sebagai sebahagian daripada proses permohonan permit kerja mereka. Ini bagi memastikan mereka bertanggungjawab dari segi kewangan dan mampu menguruskan kewangan semasa bekerja di Singapura. Cek kewangan memerlukan pembantu rumah untuk menyediakan dokumentasi simpanan atau aset mereka di negara asal mereka, serta pengisytiharan sebarang hutang tertunggak atau obligasi kewangan.

 

Semakan kewangan dijalankan oleh Kementerian Tenaga Manusia (MOM), dan kegagalan memenuhi keperluan kewangan boleh menyebabkan permohonan permit kerja pembantu rumah ditolak. Adalah penting bagi majikan untuk memastikan bahawa pembantu rumah Myanmar mereka memenuhi keperluan pemeriksaan kewangan sebelum mengupah mereka, kerana ini merupakan langkah wajib dalam proses permohonan permit kerja.

Permit bekerja

Selain daripada aspek kewangan, keperluan dokumentasi khusus mesti dipenuhi untuk mengambil pembantu rumah Myanmar secara sah di Singapura. Majikan mesti memohon permit kerja bagi pihak pembantu mereka dan memastikan semua dokumen yang diperlukan diperolehi untuk pembantu itu bekerja di luar negara. Majikan bertanggungjawab untuk menampung semua kos yang berkaitan dengan mendapatkan dokumen ini.

 

Untuk memohon permit kerja untuk pembantu rumah Myanmar, majikan mesti memberikan butiran pasport pembantu rumah dan maklumat mereka sendiri dan ahli keluarga mereka. Majikan juga mesti mendedahkan maklumat pendapatan mereka dan mendapatkan kebenaran bertulis pembantu rumah. Ini dilakukan untuk memastikan pembantu rumah itu dilindungi dengan baik dan majikan mematuhi undang-undang buruh Singapura.

Program Latihan dan Orientasi

Apabila mengupah pembantu rumah Myanmar kali pertama, majikan mesti memastikan bahawa dia menghadiri Program Menetap Dalam (SIP) sebagai sebahagian daripada proses permohonan permit kerja. SIP ialah program latihan mandatori yang direka untuk membantu pembantu rumah menyesuaikan diri dengan kehidupan dan pekerjaan di Singapura, dan membiasakannya dengan budaya dan adat tempatan.

 

Selain itu, sebagai majikan kali pertama pembantu rumah Myanmar, menghadiri Program Orientasi Majikan (EOP) adalah wajib. Program ini bertujuan untuk membantu majikan memahami peranan dan tanggungjawab mereka apabila mengambil pekerja domestik asing, dan untuk memastikan mereka mengetahui undang-undang buruh Singapura.

 

Majikan bertanggungjawab untuk menampung semua kos yang berkaitan dengan program latihan SIP dan EOP, serta sebarang perbelanjaan lain yang berkaitan dengan pengambilan pekerja domestik dari Myanmar. Pekerjaan Rumah Terbaik menyediakan semua pembantu program latihan video sepanjang tahun percuma untuk membantu peralihan mereka ke dalam peranan baharu mereka.

Kos dan Pembayaran

gaji.png

Gaji

Gaji bulanan pembantu rumah Myanmar di Singapura berbeza-beza bergantung kepada pengalaman kerja mereka dan negara asal mereka. Bagi pembantu rumah baru, purata gaji antara $550 sebulan. Bagaimanapun, bagi mereka yang mempunyai pengalaman kerja terdahulu di Singapura, gaji mereka boleh berkisar antara $550 hingga $620 sebulan. Berbanding dengan pembantu rumah dari negara lain seperti Hong Kong atau Taiwan, julat gaji untuk pembantu rumah Myanmar adalah serupa, dengan purata $550 hingga $600 sebulan.

 

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa gaji pembantu rumah Myanmar juga mungkin bergantung kepada pelbagai faktor seperti keperluan majikan, kelayakan pembantu rumah, dan skop pekerjaan. Dalam sesetengah kes, pembantu rumah Myanmar mungkin menerima pampasan tambahan untuk bekerja lebih masa atau memikul tanggungjawab tambahan. Majikan perlu membincangkan pakej gaji dan pampasan dengan pembantu rumah mereka sebelum mengambil pekerja untuk memastikan kedua-dua pihak bersetuju.

 

Di Agensi Pekerjaan Rumah Terbaik, kami memudahkan rundingan gaji untuk memudahkan proses ini untuk majikan.

gaji (1).png

Pampasan Luar Hari

Di bawah peraturan Singapura, pembantu rumah asing, termasuk pembantu rumah Myanmar, berhak mendapat sekurang-kurangnya satu hari cuti setiap bulan. Walau bagaimanapun, mereka mungkin bersetuju dengan majikan mereka untuk bekerja pada hari cuti mereka dan mesti diberi pampasan bagi setiap hari yang tidak diambil. Majikan juga mesti memastikan bahawa pembantu rumah menerima pampasan untuk hari-hari cuti ini kerana ia adalah hak mereka untuk berehat dan mengisi semula.

 

Pampasan untuk hari cuti dikira berdasarkan gaji harian pembantu rumah Myanmar. Gaji harian untuk pembantu rumah Myanmar di Singapura biasanya berkisar antara $18 hingga $26 sehari, bergantung pada kelayakan dan pengalaman mereka. Majikan juga harus ambil perhatian bahawa terdapat penalti dan tindakan undang-undang kerana gagal mematuhi peraturan ini. Adalah penting untuk mematuhi peraturan ini untuk mengekalkan persekitaran kerja yang adil dan menghormati pekerja rumah tangga.

perkhidmatan.png

Levi

Kerajaan Singapura menetapkan kadar levi bulanan untuk semua pekerja domestik asing, termasuk pembantu rumah Myanmar. Kadar ini tertakluk kepada perubahan dan mesti dibayar oleh majikan. Mulai 1 April 2019, kadar levi bulanan untuk pembantu rumah Myanmar adalah seperti berikut:

 

Bagi pembantu rumah pertama, levi ialah $300 sebulan. Untuk pembantu rumah kedua, levi ialah $450 sebulan. Isi rumah yang layak mungkin layak untuk kadar levi konsesi sebanyak $60 sebulan, tertakluk kepada syarat tertentu. Sebagai contoh, isi rumah dengan kanak-kanak di bawah umur 16 tahun atau dengan orang berumur 67 tahun ke atas mungkin layak untuk kadar konsesi ini.

 

Majikan bertanggungjawab untuk membayar levi untuk pembantu rumah Myanmar mereka, dan adalah penting untuk sentiasa mengikuti perkembangan kadar levi terkini untuk mengelakkan sebarang penalti atau akibat undang-undang.

makan.png

Makanan

Sebagai majikan pembantu rumah Myanmar di Singapura, adalah penting untuk menyediakan makanan yang berkhasiat dan mencukupi. Keperluan asas ini termasuk tiga kali makan sehari: sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam. Ia juga penting untuk berhati-hati dan menghormati sebarang sekatan diet atau keutamaan yang mungkin ada pada pembantu rumah.

 

Sesetengah pembantu rumah Myanmar mungkin mempunyai keperluan pemakanan budaya atau agama yang perlu diambil kira. Adalah penting untuk membincangkan keperluan ini dengan pembantu rumah terlebih dahulu untuk memastikan keperluan mereka dipenuhi. Majikan juga boleh mempertimbangkan untuk membenarkan pembantu rumah mereka memasak beberapa hidangan tradisional atau memberi mereka sedikit fleksibiliti dalam perancangan makanan untuk membuatkan mereka berasa lebih selesa dan berada di rumah. Menyediakan makanan yang enak bukan sahaja memastikan pembantu rumah cukup makan malah membantu membina hubungan baik antara majikan dan pembantu rumah.

kesihatan-insurans.png

Insurans

Pembantu rumah Myanmar di Singapura mesti diberikan perlindungan insurans perubatan oleh majikan mereka, seperti yang dikehendaki oleh peraturan Singapura. Polisi ini meliputi perbelanjaan perubatan, kemasukan ke hospital dan yuran pembedahan mereka. Insurans mesti menyediakan perlindungan minimum $15,000 setahun untuk rawatan pesakit luar dan $60,000 setahun untuk rawatan pesakit dalam, termasuk kos rawatan perubatan dan kemasukan ke hospital berkaitan COVID-19. Adalah penting bagi majikan untuk memastikan bahawa polisi insurans pembantu rumah Myanmar mereka memenuhi keperluan ini dan dikemas kini untuk mengelakkan sebarang isu atau penalti.

pil.png

Perubatan

Majikan yang mengupah pembantu rumah Myanmar di Singapura bertanggungjawab untuk menampung kos pemeriksaan perubatan mandatori yang menyaring penyakit berjangkit seperti batuk kering dan HIV. Peperiksaan mesti dikendalikan oleh doktor berdaftar Singapura dan laporan itu mesti diserahkan kepada Kementerian Tenaga Manusia dalam tempoh dua minggu dari ketibaan pembantu rumah.

 

Laporan peperiksaan itu hendaklah diserahkan kepada Kementerian Tenaga Manusia dalam tempoh dua minggu selepas pembantu rumah itu tiba di Singapura. Sekiranya pembantu rumah didapati menghidap sebarang penyakit berjangkit, majikan dikehendaki memaklumkan kepada kementerian dan mengambil langkah sewajarnya bagi memastikan pembantu rumah mendapat rawatan perubatan yang sewajarnya.

 

Untuk membantu majikan menguruskan kos perubatan pekerja domestik asing mereka, kami telah bekerjasama dengan 35 klinik yang terletak di seluruh pulau, untuk menawarkan kadar istimewa untuk pemeriksaan perubatan, perundingan GP dan perkhidmatan pergigian. Sebagai sebahagian daripada program ini, majikan boleh mengakses yuran perundingan GP serendah $15 dan pemeriksaan perubatan lengkap 6 bulan hanya $45. Kadar ini adalah eksklusif untuk hanya pembantu Pekerjaan Rumah Terbaik.

Testimoni

Di agensi kami, kami komited untuk menyediakan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kami. Jangan hanya mengambil kata-kata kami untuk itu—baca melalui testimoni pelanggan kami dan lihat sendiri apa yang pelanggan kami berpuas hati katakan tentang pengalaman mereka dengan agensi kami.

7309675_edited.png

June Cheong

“Myrell telah banyak membantu apabila saya mendekatinya untuk mencari pembantu rumah untuk kami semasa tempoh covid April ini. Walaupun proses yang lebih lama untuk pembantu rumah datang pada masa itu, dia dapat memadankan kami dengan pembantu rumah yang sesuai yang sesuai dalam rumah tangga kami. Kami berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Semuanya berjalan lancar dan lebih pantas daripada yang kami jangkakan.”

7309689_edited.png

Seah Eu boleh

“Profesional, peramah dan sangat membantu terutamanya Jane Lock dan Myrell di cawangan Thomson.

Mereka akan melakukan yang terbaik untuk membantu anda dengan keperluan anda mengenai pembantu, keluarga kami telah bersama mereka selama bertahun-tahun.

Dan kami sentiasa merujuk mereka kepada rakan-rakan dan saudara-mara kami.

Terima kasih sekali lagi kepada Jane dan Myrell, sangat menghargai dengan semua bantuan baik anda.”

Ada Sebarang Soalan Atau Kebimbangan?

Kami faham bahawa mengupah pembantu rumah boleh menjadi keputusan yang besar, jadi kami bersedia untuk menangani sebarang soalan atau kebimbangan yang anda ada. Bahagian Soalan Lazim komprehensif kami menyediakan maklumat mendalam dan jawapan kepada soalan lazim, memastikan pelanggan kami mempunyai akses kepada sokongan yang mereka perlukan sepanjang proses pengambilan pekerja.

Upah Pembantu Rumah Myanmar yang Tepat daripada Pangkalan Data Kami!

Di Best Home Employment, kami memahami bahawa mencari pembantu rumah yang betul yang boleh memenuhi keperluan penjagaan anda adalah penting. Itulah sebabnya kami berdedikasi untuk menjadikan proses mencari pembantu yang boleh dipercayai tanpa tekanan dan mudah untuk anda.

Ada Sebarang Soalan Atau Kebimbangan?

Kami faham bahawa mengupah pembantu rumah boleh menjadi keputusan yang besar, itulah sebabnya kami berada di sini untuk menangani sebarang soalan atau kebimbangan yang anda ada. Bahagian Soalan Lazim komprehensif kami menyediakan maklumat mendalam dan jawapan kepada soalan lazim, memastikan pelanggan kami mempunyai akses kepada sokongan yang mereka perlukan sepanjang proses pengambilan pekerja.

Pilih Pembantu Rumah Myanmar Yang Tepat Untuk Keperluan Anda

Di Agensi Pembantu Rumah Terbaik, kami memahami bahawa mencari pembantu rumah yang betul yang boleh memenuhi keperluan penjagaan anda adalah penting. Itulah sebabnya kami berdedikasi untuk menjadikan proses mencari pembantu yang boleh dipercayai tanpa tekanan dan mudah untuk anda.

Soalan Lazim
 • What Are the Costs Involved in Hiring a Myanmar Maid In Singapore?
  In addition to a monthly salary ranging from $450 to $750, there are several other factors to consider when hiring a Myanmar maid in Singapore. These may include monthly levy payments made to the Ministry of Manpower, compensation for off-days, and living expenses, among others.
 • How Do I Hire A Myanmar Maid In Singapore?
  If you are looking to hire a Myanmar maid in Singapore, there are several steps that you need to follow. This includes shortlisting and interviewing potential candidates, applying for a work permit, and other processes for your selected helper. However, to save time and effort, you can engage the expertise of a reliable and reputable Myanmar maid agency in Singapore, such as Best Home Maid Agency. This will help you prevent future mishaps and make the hiring process smoother. Best Home Maid Agency also offers helpers from Indonesia, the Philippines, and transfer maids.
 • How Long Does It Take For My Myanmar Maid To Arrive In Singapore?
  Hiring a new Myanmar maid in Singapore may require several weeks for them to arrive. It is crucial to check with your maid agency for a timeline of your prospective maid's arrival. Additionally, you should inquire about legal requirements such as the work permit and employment documentation, as they also take time. By engaging the services of Best Home Maid Agency, you can enjoy a seamless and efficient hiring process. Our consultants will guide you through every step of the process, handle your maid's employment paperwork, and provide the necessary training to meet your unique household requirements.
bottom of page
location-id="1yKgeqSkKxjwzjbnCEmp" sub-heading="Getting you started. Enter your question below." agency-name="Leads House" agency-website="leadshouse.io" locale="en-us" live-chat-intro-msg="Give us a moment, our AI Assistant will enter the chat shortly" chat-type="liveChat" live-chat-user-inactive-msg=" Looks like it’s taking too long. Please leave your contact details. We will get back to you shortly" live-chat-feedback-note="Thank you, for taking your time." >